Kortlægning af potentialet for udvikling af danske typeprodukter
Om projektet
Nyheder
Baggrund for projektet
Formål
Organisation
Arbejdspakker
Partnere
Browse:
Home
/
Hvor er ‘lokale fødevarer’ på vej hen?
Hvor er ‘lokale fødevarer’ på vej hen?
Jonas Astrup
/
2. august 2018
/
Kommentarer lukket
til Hvor er ‘lokale fødevarer’ på vej hen?
/
begivenheder
,
diverse
,
fødevarekultur
,
nyt fra projektet
INVITATION
til åbent eftermiddagsseminar i Meyers Madhus d. 23. august (kl. 16-18:30).
← PhD stillinger i Provenance projektet
”Vil du helst spise dig mæt i fødevaresikkerhed eller lokale fødevarer?” →
Om ProvenanceDK
ProvenanceDK er finansieret af en tre-årig bevilling fra Innovationsfonden og kører i perioden 2017-2020
Nyheder
”Vil du helst spise dig mæt i fødevaresikkerhed eller lokale fødevarer?”
Hvor er ‘lokale fødevarer’ på vej hen?
PhD stillinger i Provenance projektet
Madindeks 2016
Start af projektet
Emner
begivenheder
forskning
jobs
kultur
nyt fra projektet
PhD
Søg